Praktijkondersteuning

Carla is onze praktijkondersteunster. Zij heeft extra tijd, kennis en kunde om patienten met suikerziekte, longziekten en hoge bloeddruk of cholesterol te begeleiden. De handelingen van een praktijkondersteunster worden altijd gesuperviseerd door de huisarts

Patienten met suikerziekte worden volgens een landelijk protocol gecontroleerd. Er is veel aandacht voor alledaagse vragen en zorgen. De praktijkondersteunster trekt ook extra tijd voor u uit. Mocht het nodig zijn, dan stelt zij patienten ook in op insuline. Iedere patient met suikerziekte die bij haar op controle komt, kan een gratis glucose-meter krijgen.

Patienten met longziekten kunnen ook bij de praktijkondersteuner terecht. Zij heeft een geavanceerde longfunctie-meter. Tevens kan ze u begeleiden met de vele soorten pufjes en inhalatie-technieken. Mocht u nu roken en hebt u het voornemen om binnen een half jaar het roken proberen te stoppen, meldt dit aan haar! Een stoppoging met begeleiding heeft veel meer kans van slagen.

Patienten met hoge bloeddruk en/of hoog cholesterol kunnen zich ook regelmatig bij de praktijkondersteuner laten checken. Dit om de kans op beroertes en hart- en vaatziekten te verkleinen.

Adresgegevens

Huisartsenpraktijk Voorst
Schoolstraat 11
7383 CC Voorst

Tel.: 0575-501255
Fax: 0575-502589
Recept: 0575-503600

Info@huisartsvoorst.nl