Medewerkers

I.L.C.W. Roessingh-Spruijt

I.L.C.W. Roessingh-Spruijt
Huisarts

I.L.C.W. Roessingh-Spruijt is huisarts in Voorst sinds 2006. Zij werkte hiervoor als bedrijfsarts, GGD-arts, zaalarts bij de chirurgie en de gynaecologie en tropenarts in Kenia. Ze heeft 4 kinderen, geboren in 2001, 2004, 2005 en 2008.


 

Peter Roessingh

Peter Roessingh
Huisarts

P.H. Roessingh is per 2006 huisarts te Voorst. Hiervoor heeft hij gewerkt als zaalarts chirurgie en gynaecologie, arts in een asielzoekerscentrum, verpleeghuisarts, schoolarts en tropenarts in Kenia. Hij heeft dezelfde kinderen als zijn vrouw hierboven....


 

Kitty Reussink-Kamps

Kitty Reussink-Kamps
Apothekersassistente

Kitty is een ervaren apothekersassistente en werkt het langste in onze praktijk. Naast het runnen van de apotheek heeft ze zich ook bekwaamd in reizigers-advisering.


 

Els Veldhoen - van Haren
Apothekers en doktersassistente

Els is sinds 2006 in onze praktijk als assistente werkzaam. Els is zowel gediplomeerd apothekersassistente als doktersassistente. 

Jacquelien Woertman-Deijk

Jacquelien Woertman-Deijk
Apothekers- en doktersassistente / Overgangsconsulente

Jacquelien is een ervaren dokters- en apothekers assistente. Tevens is zij overgangsconsulente. Naast alle algemene doktersassistente- en apothekersasisstente-taken, is Jacqueline het aanspreekpunt voor verpakte medicatie, de zogenaamde baxter medicatie.


 

Marian van Rossum-Willemsen

Marian van Rossum-Willemsen
Apothekers- en doktersassistente

Marian is een ervaren apothekersassistente. Zij heeft voordat ze in Voorst kwam werken 20 jaar in een openbare apotheek gewerkt.
Sinds november 2013 is ze ook gediplomeerd doktersassistente

Nicole Hollink
Apothekers- en doktersassistente

Nicole is sinds mei 2013 werkzaam in onze praktijk. Zij heeft een ruime ervaring opgedaan in openbare apotheken. Sinds november 2014 heeft zij ook haar diploma voor doktersassitente behaald. Vanaf maart 2016 is Nicole gespecialiseerd in reizigerszorg. 

Carla Rubino

Carla Rubino
Praktijkondersteuner

Sinds 2016 is Carla bij ons werkzaam in de praktijk. Carla werkt 4 dagen in de week als praktijkondersteuner van de huisarts. Zij ondersteunt de huisarts bij de zorg rondom o.a diabetes, longpatienten, hart- en vaatziekten en hulp bij stoppen met roken.

Adresgegevens

Huisartsenpraktijk Voorst
Schoolstraat 11
7383 CC Voorst

Tel.: 0575-501255
Fax: 0575-502589
Recept: 0575-503600

Info@huisartsvoorst.nl